Verificare tehnica si consultanta auto second-hand Arad

March 7, 2011 Despre noiServicii Auto Arad

Service auto Arad “Cristian Berlo” va pune la dispozitie servicii de consultanta cu privire la achizitionarea de automobile second-hand .
Este important inainte de a cumpara o masina second-hand sa consultati un specialist!
Deaceea ne-am propus sa venim in ajutorul dumneavoastra cu un nou serviciu ce va ofera siguranta atunci cand achizitionati un automobil secont-hand .
Se intampla deseori sa intalnim clienti dezamagiti de calitatea automobilelor de pe piata auto second-hand. Problemele de natura tehnica pot fi “ascunse”  si nu pot fi depistate numai in urma unui control amanuntit . Am avut neplacerea de a intalnii multe cazuri neplacute in cazul automobilelor  secon-hand proaspat achizitionate. Cel mai des, multe  defectiuni ce erau ascunse intentionat pentru a nu fi constrans proprietarul sa negocieze pretul .  Este un gest urat, dar din pacate se intampla des si este practicat in special de intermediarii de automobile second-hand sau mai popular numiti : “Bisnitarii de masini ” .
Sfatul nostru este sa nu actionati cu entuziasm cand alegeti o masina seond-hand si sa nu luati o decizie finala pana nu primiti confirmarea unui specialist chiar daca arata bine din punct de vedere optic .
Am gasit cateva discutii despre acest subiect :
“si eu am vandut in 2000 un Astra identic cu ala din garaj , si avea 187.000 km . Ala care l-a luat l-a revandut la 85.000 km
No comment !
Corvin
PS da , se poate reseta sau modifica orice tip de kilometraj , eu insa nu ti-as spune unde sa mergi din respect ptr cel ce ar cumpara o masina la “km putini”
Daca intrebai si tu ( deh …. chestie de “nivel”) cum se poate da “inainte” un kilometraj , adik sa aiba mai multi km ( asa fac soferii de pe masinile de firma sa isi mai scoata un leu extra) , poate te ajuta careva … “
” de putut sa dai kilometrajul inapoi se pote la cam 90% din masinile existente (incluzind si productia de 2005) asta pot sa va ASIGUR eu.
Dar dupa cum s-a mai spus pe forum nu e etic si nici moral asa ca spre sa nu primesti nici o indicatie. “
“Te asigur eu, ca la 99% dintre masini se poate da kilometrajul inapoi.
Legat de etica si moralitate….  Eu zic ca treaba asta o faci degeaba. Daca e cineva care se pricepe cat de cat la masini, isi va da seama ca o masina are 185k si nu 85k din 2 priviri. Daca tu chiar iti doresti sa o faci, e plin internetul de anunturi ale celor care se ocupa cu asa ceva. Pe forum insa nu se promoveaza acest lucru.
Mare atentie insa sa nu fi prins cu matza in sac de cineva si sa iasa urat pe urma.
ps:in .de se treaba asta este caz penal desi se practica la greu printre handlerii turci, araba, yugoslavi, etc, insa chiar si acestia, nu vor vinde niciodata o masina masluita unui german, pentru ca, cunosc consecintele.”
Sursa : Club Opel

Afla daca masina pe care vrei sa o cumperi este sau nu profitabila pentru  99 RON !

Servicii incluse in oferta :
– diagnoza auto (test complect pe autoturism)
– verificare directie
– verificare sistem de franare
– verificari vizuale pentru a depista daca structura de siguranta a automobilului nu a fost afectata in urma unui posibil accident .
verificarea kilometrajului in scopul de a afla autenticitatea kilometrilor inregistrati .
– verificarea amanuntita a caroseriei pentru a depista eventuale coroziuni .
Fiti prodenti cand faceti o investitie !

Afla detalii despre oferta Contact