Racorduri flexibile universale

November 3, 2009 Piese auto Arad

Consultant piese auto Arad

Telefon : 0722979328

Comandand online sau telefonic benefeciati de 10% reducere, indiferent de valoarea comenzii .


De ce este important un racord flexibil ?

Racordurile flexibile absorb vibratiile si inclinarile motorului, prevenind astfel fisurile premature la componentele sistemului de evacuare, garantand acestuia o durata de viata lunga . In acelasi timp, racordul flexibil minimalizeaza zgomotul care patrunde in interiorul autovehiculului imbunatatind confortul acestuia .

Cum puteti recunoaste un racord flexibil de calitate ?

racord-flexibil-auto1Un racord flexibil trebuie sa asigure intodeauna o evacuare libera a gazelor de esapament si sa aiba destula rezistenta la supraincalzire . Corpul principal la un racord flexibil, “burduful”, trebuie sa fie protejat la interior de o impletitura deasa de fire de otel inoxidabil “plasa interioara” ori ” teava flexibila ” . Plasa de la exterios va oferii racordului durabilitate pentru a putea prevenii intinderea excesiva ori ruperea timpurie .

Racorduri flexibile pentru orice aplicatie

AD Auto Total ofera prin Bonsal intreaga gama de racorduri universale (61 repere ) garantand pentru orice aplicatie solutii de rezolvare . Toate racordurile flexibile sunt fabricate din otel inoxidabil si au la interior “plasa” ori “teava flexibila” asigurand cea mai buna functionare .

bonsal-racorduri-flexibile

Consultant piese auto Arad

Telefon : 0722979328

Comandand online sau telefonic benefeciati de 10% reducere, indiferent de valoarea comenzii .