Folie auto omologata RAR Arad

September 20, 2011 Servicii Auto Arad

Folie Auto Arad

Montaj folie auto omologata in Arad

 

 

Montam folie auto in Arad de diferite culori si nuante, conform legislatiei in vigoare .

Va punem la dispozitie  impreuna cu certificatul de omologare RAR pentru folie, certificat ce dovedeste faptul ca  folia a fost montata in service autorizat RAR special pentru montaj folie si timbru special de service autorizat RAR, in functie de tipul de folie:

-pentru geamuri  spate -3 abtibilde + holograma albastra R.A.R.

– pentru geamuri fata – 2 abtibilde speciale de fata.

Montaj folie auto antifurt

Folia antiefractie sau antifurt se monteaza pe suprafata interioara a geamului crescand  rezistenta sticlei. Retine bucatile sparte protejandu-ne astfel viata si integritatea. Nu in ultimul rand impiedica spargerea geamului prin efractie .  Uneori, de indata ce ai parasit masina, chiar si pentru cateva minute, acest fapt este remarcat imediat de catre indivizi antrenati in acest scop. Folosind forta, aceste persoane vor distruge unul din geamurile masinii tale si vor fura tot ce este la indemana in cel mai scurt timp posibil . Dar daca ti-ai aplicat pe geamurile laterale folia antifurt, poti sa stai linistit in privinta acestui tip de hoti. De indata ce hotul incearca sa distruga geamul lateral al masinii tale (acestia nu incearca niciodata sa patrunda prin parbriz sau prin luneta), realizeaza ca sticla ramane intacta si nu poate fi zdrobita. Acest lucru produce cel mai adesea o mare confuzie hotului care, in noua din zece astfel de cazuri, va fugi, in loc sa riste sa fie prins din cauza incercarilor repetate de a trece de bariera foliei securizate.

Polish auto pentru faruri Arad

Majoritatea masinilor de ultima generatie au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern Farurile matuite sau zgariate impiedica vizibilitatea pe timp de noapte si strica aspectul general al masinii . Capacitatea  optica a farurilor scade , lumina devine  vaga, imprastiata, asemenea faruri de obicei orbescderanjaza  conducatorii vehiculelor ce vin din fata. Prin polishare se reconditioneaza suprafata exterioara a farului si isi recapata proprietatile optice in urma tratamentului chimic .

Contact Montaj Folie Auto Arad
Adresa : Str. Aviatiei Nr 3, Arad
Persoana contact : Musceleanu Cosmin
Telefon : 0722979328